Skip to content

Rezultatele finale din cadrul concursului de planuri de afaceri!

Anuntam rezultatele finale din cadrul concursului de planuri de afaceri derulat în proiectul JUNIOR BUSINESS ACADEMY - accelerator al integrării pe piața muncii a noilor generații de studenți si absolvenți antreprenori inovatori” cod MySmis 141809 contract de finanțare nr. POCU/829/6/13/141809 din 30.12.2021. Felicitari si succes studentilor antreprenori JBA!

Evaluarea tehnică și financiară a planurilor de afaceri din cadrul concursului de planuri de afaceri

Vă anunțăm că au fost publicate rezultatele privind Etapa 2. Evaluarea tehnică și financiară a planurilor de afaceri din cadrul concursului de planuri de afaceri derulat în proiectul JUNIOR BUSINESS ACADEMY - accelerator al integrării pe piața muncii a noilor generații de studenți si absolvenți antreprenori inovatori” cod MySmis 141809 contract de finanțare nr. POCU/829/6/13/141809 din 30.12.2021.

Verificarea administrativă și a eligibilității planurilor de afaceri din cadrul concursului de planuri de afaceri

Vă anunțăm că au fost publicate rezultatele privind Etapa 1. Verificarea administrativă și a eligibilității planurilor de afaceri din cadrul concursului de planuri de afaceri derulat în proiectul JUNIOR BUSINESS ACADEMY - accelerator al integrării pe piața muncii a noilor generații de studenți si absolvenți antreprenori inovatori” cod MySmis 141809 contract de finanțare nr. POCU/829/6/13/141809 din 30.12.2021. Le dorim succes tuturor candidaților în următoarea etapă!

Anunțăm încheierea perioadei de înscriere în grupul țintă și deschiderea competiției de planuri de afaceri.

Examinarea practică a 4 grupe de studenți din cadrul proiectului Junior Business Academy

📢 Sâmbătă, 9 aprilie, a avut loc examinarea practică a 4 grupe de studenți din cadrul proiectului Junior Business Academy, în cadrul căruia și-au prezentat modelele de afaceri elaborate împreună cu echipa lor, pe parcursul orelor de curs de competențe antreprenoriale.
👏🏻 Le dorim mult succes în continuare!

Sesiunea de încheiere a unei serii de cursuri de formare

📣 Vineri, 25 martie, a avut loc sesiunea de încheiere a unei serii de cursuri de formare antreprenorială din cadrul proiectului Junior Business Academy, în care studenții au avut ocazia să-și prezinte propriile idei de afaceri.
👏 Le dorim mult succes în parcursul antreprenorial!

Conferința „Junior Business Academy - Start-up în cariera profesională ideală”

📢 Vineri, 11 Martie, a avut loc Conferința „Junior Business Academy - Start-up în cariera profesională ideală”, reprezentând un eveniment special dedicat comunității pro-antreprenoriale JBA: studenți interesați, cursanți JBA, formatori, absolvenți antreprenori, reprezentanți ai comunității de afaceri și instituțiilor publice.
🤝 Dorim să mulțumim pe această cale tuturor participanților care au luat parte la acest eveniment și îi așteptăm și la cele viitoare!

START - Cursuri de formare antreprenorială din cadrul proiectului Junior Business Academy

În cadrul JBA - InnotechStudent am demarat cursurile de formare profesională pentru dobândirea de competențe antreprenoriale:
- Certificare ANC gratuită ✅
- Masă inclusă ✅
- Bursă de participare ✅
Încă poți să te înscrii și tu, accesând site-ul 👉https://u2b.umfst.ro/jba/

Eveniment de prezentare a proiectului Junior Business Academy

Așteptăm persoanele interesate să participe la evenimentul de prezentare a proiectului Junior Business Academy - Accelerator al integrării pe piața muncii a noilor generații de studenți și absolvenți antreprenori #InnotechStudent, derulat în UMFST G.E. Palade din Târgu Mureș.
Joi 13 Ianuarie, ora 14:00, online pe platforma Microsoft Teams.
Link înscriere eveniment: https://bit.ly/3zJAaXC .