Skip to content

Întreprinderi JBA

- Made in U(2B)MFST -

Armonia Healing Center

Armonia Healing Center este centrul de medicină complementară în cadrul căruia îți vei redobândi starea de bine și îți vei îmbunătăți calitatea vieții.
Website

BurnsHelp

Aplicația all-in-one pentru medici prin care pot gestiona și urmări eficient pacienții care au suferit arsuri
Website

Copet Biomass

Ne desfășurăm activitatea luând în considerare nevoile clienților și furnizorilor noștrii. Ne focusăm pe crearea de parteneriate de lungă durată și ne dorim să creștem împreună cu partenerii noștrii.
Website

Finda

Găsește cea mai potrivită soluție pentru problema ta
Website

Free Green Nature

Suntem mândri să vă prezentăm un nivel de inovație tehnologică inedit pentru România, un salt imens în viitorul industriei de servicii, posibil datorită unor fonduri de investiții recent obținute.
Website

Glosstar

Alege jobul tau perfect!
Website

Le Mat

Răsfățați-vă cu băuturile noastre pure, fără alcool, create pentru a stabili conexiuni autentice și momente de neuitat.
Website

MediHub O.R.L.

Situată în Mureș, orașul Luduș, clinica MediHub O.R.L. a fost concepută cu scopul de a acorda îngrijiri și servicii ORL de cea mai înaltă calitate tuturor pacienților care ne trec pragul.
Website

Mirodenya Mix

Mirodenya Mix este o firmă înființată din nevoia directă a clienților noștri pentru savoare, calitate și aspect plăcut al condimentelor și ingredientelor pe care le folosesc.
Website

Nutricare

Clinica NUTRICARE te învață să-ți creezi un stil sănătos de viață și te ajută să obții un plan nutrițional corect, pentru a avea cele mai bune rezultate.
Website

Sewa Experiences

Sewa oferă vizitatorilor o oportunitate unică de a se cufunda în cultura locală și de a se conecta cu veritabilul local.
Website

Smilemobilul

Zâmbește! Prima companie de medicină dentară mobilă e aici.
Website

Soft & Clean

SOFT&CLEAN LAUNDRY WASH oferă servicii de spălătorie, călcătorie și/sau curățătorie
Website

Switty

Aplicația Switty aduce un set de instrumente de urmărire a sănătății și a dietei, ajutându-vă în același timp să vă înțelegeți corpul.
Website

Tastesylvania

Descoperiți gustul minunat și hrănitor al fructelor deshidratate – gustări sănătoase, bogate în fibre, vitamina C și potasiu.
Website

Zed Intelligence

Step into the future of digital marketing, with smart new approaches and neuropsychometric measurements for stomping your competition.
Website

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://www.fonduri-ue.ro