fbpx
Sari la conținut

University 2 Business

Schneider Electric

Founded 1836
Industry Instalații Electrice

Ce facem la Schneider Electric

Oferim solutii digitale privind energia si automatizarea pentru eficienta si sustenabilitate. Combinam tehnologiile energetice de top, automatizarea in timp real, produsele software si serviciile in solutii integrate pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si industrii. Facem procesele si energia sigure si fiabile, eficiente si durabile, deschise si conectate


EcoStruxure pe scurt

EcoStruxure este platforma digitala, de tip IoT, care imbunatateste siguranta, fiabilitatea si eficienta pentru afacerea dumneavoastra. Cum? Utilizand conectivitatea IoT, mobilitatea, serviciile cloud, analiza si securitatea cibernetica, solutiile EcoStruxure ofera inovatie la cel mai inalt nivel.

Elementul esential al arhitecturii sistemului nostru IoT este platforma EcoStruxure. Arhitectura Ecostruxure permite conectarea echipamentelor din cladirea dumneavostra, plecand de la parter pana la ultimul etaj. Colecteaza date critice de la nivel de senzori pana la nivel de cloud. Analizeaza datele pentru a descoperi detalii relevante. Va permite sa actionati pe baza informatiilor in timp real si in cunostinta de cauza. Platforma EcoStruxure reprezinta baza tehnologica fundamentala pe care sunt construite si livrate solutiile Schneider Electric.