fbpx
Sari la conținut

University 2 Business

MATEROM

Founded 1998
Industry Automotive

Despre Grupul MATEROM

Compania MATEROM este o afacere românească de familie, dinamică, cu 23 de ani de experienţă. Ocupă locul 3 în topul firmelor distribuitoare de piese auto cu capital integral românesc.
Grupul Materom cuprinde reprezentanțele: Mercedes-Benz, Opel, Skoda, Dacia, Renault, Nissan, Volkswagen. Materom face parte din alianța Nexus Automotive International din anul 2015 și reprezintă conceptul de service NexusAuto în România.

PIESE AUTO NOI
PIESE AUTO DIN DEZMEMBRĂRI
REPREZENTANȚE AUTO


Viziunea noastra

Viziunea Materom este de a dezvolta un business care să se situeze în topul firmelor cu profil auto din România. Afacere care să fie continuată cu success și pasiune peste generații de către membrii familiei Baciu.


Misiunea noastra

Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea României din punct de vedere economic, social și spiritual. Dorim să contribuim la dezvoltarea unui mediu sănătos de afaceri în țara noastră prin etică, profesionalism și rezultate.


Valorile Noastre

Compania MATEROM este o afacere românească de familie, dinamică, peste 20 ani de experienţă. Îşi desfăşoară activitatea în domeniul importului şi distribuţiei de piese auto cu pasiune, profesionalism. Comunică în mod activ cu clienţii şi furnizorii, pentru a realiza conexiuni profitabile între cei mai renumiţi producători din industia automotive şi consumatorii finali.

Valorile noastre servesc ca o busolă pentru acţiunile noastre şi ne descriu modul în care ne comportăm și acționăm în afaceri.


CULTURA

Respectăm echilibrul celor trei domenii fundamentale ale fiinţei umane: dimensiunea spirituală, sufletească și materială.

OAMENII

Urmărim bunăstarea angajaților și a familiilor lor, investind în oameni și urmărind retenția angajaților pe termen lung.

PARTENERIATE

Construim relații de lungă durată cu furnizori și clienții, bazate pe încredere și servicii și produse de înaltă calitate.

EXCELENȚĂ

Acționăm cu integritate și facem de fiecare dată ceea ce este corect, nu ceea ce este ușor.


Carieră

Echipa noastră

Echipa Materom este tânără și dinamică, formată din 500 de profesioniști cu multă energie și motivație. Ne place să comunicăm deschis într-un climat de încredere și respect reciproc, ne împărtășim opiniile deschis și ne facem cunoscute punctele de vedere. Suntem oameni de acțiune și noi facem lucrurile să se întâmple. Acționăm cu toată energia pentru a ne atinge obiectivele propuse.

Suntem o ECHIPĂ organizată în spirit familial.
Suntem un PARTENER DE ÎNCREDERE.
Oferim SERVICII ȘI SOLUȚII DE BUSINESS COMPETITIVE.
Suntem o PROVOCARE.
Ne bazăm pe RELAȚII DE CALITATE.
Creem STRATEGII bazate pe VIZIUNE PROPRIE.
Respectăm legile statului și onorăm LEGEA LUI DUMNEZEU.