fbpx
Sari la conținut

University 2 Business

Evenimente
Bursa de Cariere
Companii
Companii
SAS UMFST
Proiecte U2B

Misiune și viziune

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, un sanctuar academic emblematic pentru acest spaţiu geografic, binecunoscut și recunoscut în ţară şi în străinătate, funcționează de peste șase decenii. Profesiile pentru care sunt instruiți studenții universității noastre implică, mai presus de toate, cultivarea unor calități native, ce presupun o serie de factori și condiții: abilități și cunoștințe bazate pe activitatea de studiu și cercetare, angajamentul și respectul față de oameni, umanismul, generozitatea și toleranța, aceasta din urmă fiind o condiție sine qua non a comunităţii noastre academice. Suntem moștenitori și mesageri ai unor culturi distincte care s-au influențat reciproc. Armonizarea lor într-o formă constructivă de multiculturalism este capabilă să inducă un efect sinergic și să reprezinte un factor major, decisiv pentru progresul Universității. 

Prin istorie, tradiție, profesionalism, performanță și prestigiu, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș este cu adevărat o universitate europeană aexcelenței educaționale și științifice.

Rector
Prof.univ.dr. Leonard Azamfirei

Rulează videoul

Despre U2B


Conceptul University to Business – U2B este  inițiat si dezvoltat de către Societatea Antreprenorială Studențească – SAS UMFST împreună cu Compartimentul de Relații cu Piața Muncii – CRPM UMFST, prin care  dorim să subliniem atenția deosebită pe care universitatea o acordă relației cu mediul economic,  printr-o abordare activă în scopul creării de parteneriate și proiecte durabile. Platforma u2b.umfst.ro, crează cadrul online pentru accesarea într-un mod centralizat și structurat a informațiilor legate de relațiile universității cu mediul economic.
Co-Founder

Liviu Ciucan-Rusu

teamworks
WhatsApp Image 2020-06-09 at 3.56.01 PM
Co-Founder

Vasile-Daniel Ștefan

CEO

Mihai Timus