fbpx
Sari la conținut

University 2 Business

IMATEX

Founded 1948
Industry Industrial

IMATEX a fost infiintata in 1948 si privatizata in 2003 ca afacere de familie, odata cu preluarea fostei companii de stat incepand un process complex de restructurare si investitii. Din iunie 2009 opereaza noua intreprindere, modern utilata, gandita ca furnizor strategic pentru toate ramurile economice specifice industriei constructoare de masini.
Piesele singulare, ansamblele si masinile sunt produse in baza documentatiei primite de la client (din tari precum Germania, Luxemburg, Franta, Austria, Elvetia, Italia si SUA). Prelucrarile mecanice CNC, strunjirile, frezarile, gauririle, simortezarile se includ in cadrul capacitatilor de productie.

Programul de productie cuprinde: prelucrari mecanice, constructii si ansamble sudate, montajul ansamblelor si masinilor complete
IMATEX dispune de capacitati de vopsire, produsele putand fi livrate astfel complet acoperite, montate si ambalate. Intreaga productie este monitorizata de un riguros department intern de control al calitatii, la cerere putand fi elaborate procese verbale de efectuare a masuratorilor si certificate de material 3.1.