fbpx
Sari la conținut

University 2 Business

BungalowNet

Founded 1996
Industry IT, Turism

Bungalow.Net

Primul tour-operator online, oferă din 1996 case de vacanţă în Europa.


În acest fel, cele 28969 case de vacanţă unice sunt doar la un clic de dumneavoastră.

Datorită echipei noastre de Product Manageri, care acţionează din birourile situate în Zwolle, Uelsen şi Târgu Mureș, vă putem oferi posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de case de vacanţă.

Product managerii cunosc ţara şi limba acesteia. Ei au descoperit pentru dumneavoastră case de vacanţă situate în cele mai bune regiuni din fiecare ţară.

Mai mult decât atât, Bungalow.Net dispune de propria sa echipă Audio-Vizuală care călătoreşte prin Europa pentru a aduna fotografii şi înregistrări video a celor mai frumoase case de vacanţă şi împrejurimi.


Vizionaţi-le pe site-ul nostru!

https://www.bungalow.net/


Toate casele sunt inspectate personal. Echipa noastră de vânzări este la dispoziţia dumneavoastră de luni până sâmbătă, de la 8:30 la 18:00. Echipa multilingvă va fi bucuroasă să preia apelul dumneavoastră. Puteţi, de asemenea, să ne scrieţi un email. Oricărei întrebări îi va fi dat un răspuns cât mai curând posibil. Serviciile noastre sunt evaluate la 8.2. Datorită cooperării noastre cu multe părţi, Bungalow.Net vă oferă cele mai frumoase case în cele mai îndrăgite locuri din Europa!