fbpx
Sari la conținut

University 2 Business

Zile pline pentru studenții specializării Economia Comerțului Turismului și Serviciilor – ECTS

Joi, 3 Martie 2022, studenții din anul 1 Ects, în cadrul materiei de “Fundamentarea Științei Mărfurilor” coordonați de Prof. univ. Gabor Rozalia și Asistentul Universitar Bacos Ioan Bogdan, au fost primiți de reprezentanții companiei  “Varroc Lighting Systems” în cadrul fabricii de producție faruri, pentru a înțelege mai bine crearea conceptului de produs/marfa și a vedea întregul proces de fabricație.
Mulțumim pentru primire, tur si explicații angajaților Varroc și studentilor pentru implicare.

În cadrul materiei de Tehnologii Hoteliere susținută de către Dna conf. Oltean Flavia și asistentul Bacos Ioan Bogdan, studenții din anul 3 ECTS, au ocazia sa participe la seminarii interactive de învățare activa.

In cadrul seminarului din 02.03.22 studenții au fost primiți călduros in Recepția Hotelului Privo pentru a înțelege procesul de funcționare a unui Hotel de 4 stele, departamentele necesare și oamenii din spatele afacerii.

Îi mulțumim dnei Fulop Lucia pentru informații și prezentarea hotelului și nu in ultimul rănd, studentilor pentru participare!

Suportul logistic și organizatoric al acestor vizite a fost asigurat de Compartimentul Relații cu Piața Muncii  al UMFST G.E. Palade din Târgu Mureș