fbpx
Sari la conținut

University 2 Business

Bursa de Cariere – platformă online pentru studenți

Echipa de implementare:

Dani
Vasile-Daniel ȘTEFAN
Concept & Web Creator
35493977_1995756703808996_3070895994527809536_n
Alexandru Turc
Web Creator

Compartimentul de Relații cu Piața Muncii are plăcerea să anunțe lansarea variantei beta a Bursei de Cariereo platformă online construită pe site-ul https://u2b.umfst.ro.

Am dorit crearea și implementarea unui instrument digital util atât pentru comunitatea academică a UMFST G.E. Palade din Târgu Mureș, cât și pentru organizațiile din mediul economic și instituțional 

Practic pe această pagină web listăm oportunitățile de carieră pe care companiile și instituțiile publice le oferă studenților, cu posibilități de filtrare în funcție de facultate, tipul job-ului, etc. 

Pornim la drum cu un număr de 22 de companii și instituții listate la Bursa de Cariere și 36 de oportunități oferite de acestea studenților noștri. Vorbim despre oportunități și nu doar despre simple job-uri, întrucât avem în vedere întreaga paletă de nevoi ale studenților în relațiile cu angajatorii, respectiv stagii de practică și internship, teme pentru lucrări de diplomă și contracte de muncă.

Acest proiect este 100% gândit și realizat intern de către Compartimentul de Relații cu Piața Muncii, bineînțeles cu sprijinul echipei RCCI a universității, în special a lui Alexandru Turc, care a fost lângă subsemnatul de fiecare când, pe parcursul dezvoltării funcționalităților, reușeam să stric câte ceva, pe alocuri, prin punctele esențiale. 

Pentru publicarea anunțurilor, angajatorii vor completa formularul disponibil la adresa https://u2b.umfst.ro/companii.

Așa cum spuneam și anterior, suntem la o variantă Beta, urmărind continuarea dezvoltării spre soluții mai complexe.

În final invităm studenții să viziteze Bursa de Cariere la adresa https://u2b.umst.ro/bursadecariere, iar angajatorii să ne contacteze pentru a le promova anunțurile.

Publicat de: