BNI Action Mures organizează evenimentul International Networking Week®
pe data de 7 februarie (vineri), 2020

În onoarea celei de-a 13-a gale anuale International Networking Week (INW), BNI Action Mures va organiza evenimentul International Networking Week la Targu-Mures,
Hotel Imperial, pe data de 7 februarie, intre orele 08:00 si 12:45. Taxa de participare – 100 lei

Tema INW’ului de acest an este “Săptămâna unui milion de mulțumiri”, prin care se sărbătorește recunoștința pentru creșterea afacerilor prin crearea de relații de afaceri noi și a puterii networking-ului. În timpul acestui eveniment, membrii BNI și ceilalți invitați sunt încurajați să le mulțumească la cinci persoane din rețeaua lor de networking pentru recomandări cu o postare de mulțumire în spațiul social media folosind hashtag-ul #BNIThankyou. Cu peste 270,000 de membri în întreaga lume, dacă fiecare dintre aceștia le mulțumește la cinci persoane, cea mai mare organizație de recomandări din lume va atinge peste un milion de mulțumiri.

Pe toată durata evenimentului, participanții vor avea oportunitatea să întâlnească alți membrii ai comunităților de afaceri locale, nationale (București, Cluj, Brașov, Prahova, Mureș, Ilfov, Timișoara, Galați) si internationale (Ungaria, Cehia), să facă schimb de informații și să clădească relații de afaceri noi în timp ce își exersează valoroasele aptitudini de networking.

Pe langa sesiunile de interactiune directa – networking intre invitati, BNI Action Mures ii are in calitate de invitati pe speakerii:

Valentina Saygo – Ask For Accounting (Managing Partner), membru BNI Star București

Lorincz Atilla – Primer Electro, membru BNI Action Mures

Ana Maria Marocico – Trainer Quantic Minds, membru BNI Action Mures

Despre International Networking Week®:International Networking Week® este o inițiativă globală a BNI și o oportunitate pentru membrii să îți arate recunoștința față de clienți și parteneri oferindu-le cadoul unei rețele de networking extinse. Scopul International Networking Week este de a celebra rolul cheie pe care îl joacă networking-ul în dezvoltarea și succesul afacerilor din întreaga lume. International Networking Week este un eveniment anual care are loc în prima săptămână a lunii februarie.

Pentru mai multe informații și resurse, vizitați site-ul www.internationalnetworkingweek.com

Despre BNI®

BNI este cea mai mare și de success organizație de business networking din lume. BNI are peste 270,000 de membrii care participă la una din cele aproximativ 9,500 de întâlniri săptămânale în mai mult de 70 de țări din întreaga lume. Platforma BNI de business networking le oferă membrilor săi mediul potrivit, cursuri de instruire și susținerea necesară pentru a-i ajuta să-și construiască relații de afaceri trainice și aptitudini business pentru a-și crește afacerile.  Vizitați site-ul www.BNI.com pentru mai multe informații.

Rezervara locului la eveniment: https://bit.ly/2Gflh4u

sau pe evenimentul de pe pagina de Facebook: BNI Mures